Pigsi Protocolo de Intervención Global y Simultánea

CARME PAU - JULIO ALTOMONTE

DESPATX PEDAGÒGIC MULTIDISCIPLINARI

  
  

Aniversari

 Hola patuleia!!!! En un dia com avui però de l'any passat vàrem inagurar el nostre Despatx en el carrer Major número 335 de Vallirana. Va ser una decissió arriscada doncs ja portàvem quatre anys en un despatx a la planta baixa de casa però que no tenia tanta visibilitat de cara al públic ni masses facilitats per tal que els alumnes encara una mica petits poguessin venir i marxar sols. 

I així doncs avui celebrem el nostre primer aniversari en aquest nou lloc el disseny del qual va passar sobretot per uns colors clars, divertits però alhora un espai senzill i acollidor. 

Un any ple de contactes nous, experiències diferents, més escoles i per tant més alumnes amb els corresponents pares. Per a nosaltres és una satisfacció mirar enrera i veure la trajectòria d'alumnes que hem tingut doncs es fan grans , superen dificultats i per tant poden seguir el camí ja sols. 

Però tot aquest camí fet suposa un treball intens sobre el fonament de tota la nostra tasca: l'educació emocional. No es tracta sols d'ajudar a l'alumne/a a superar les seves dificultats , cal motivar-lo, ajudar-lo, millorar la seva autoestima, conscienciar dels seus punts forts i febles i per tant desenvolupar estratègies que els permetin millorar en autonomia i en els resultats escolars. Dit això, és important destacar que defensem una intervenció global que inclou diferents aspectes de la persona i alhora treballant conjuntament amb l'escola i la familia. Hem desenvolupat un mètode propi tant d'avaluació com d'intervenció que en breu us donarem a conèixer però del que n'estem totalment convençuts. 

Per tant aquest camí encetat fa quatre anys, i concretat més visiblement aquest darrer any, el volem compartir amb tots vosaltres i agrair la vostra confiança. I així tots plegats ens podem dir FELIÇ ANIVERSARI!!

 

 

!!                                        

Pin It

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar